Om byggGrossen

ByggGrossen är ett medlemsföretag i BOLIST kedjan som har cá 190 fristående butiker över hela Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av marknadsledande varumärken. Genom bra avtal och stora inköp kan vi erbjuda våra kunder dom bästa kvalitetsprodukterna till ett attraktivt pris.

Vår webbutik byggGrossen.se öppnades 2014 som ett komplement till vår fysiska butik. Då vi nu kan leverera varor i hela landet har vi många kunder som ser fördelen med att köpa sina byggvaror online hos byggGrossen.se. 

Vi erbjuder professionell hjälp och offerter till både proffsbyggare och privatpersoner. Att handla online behöver inte betyda att dom personliga relationerna går förlorade, tvärtom, vi älskar att prata byggvaror, så tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp, eller bara fråga något innan du beställer din vara.


Kontakta gärna vår kundtjänst 018-243021 eller maila kundtjanst@bygggrossen.se så ska vi göra allt för att hjälpa dig med dina frågor.

Handla säkert online

byggGrossen.se är anslutna till dom två stora leverantörerna av e-handelscertifering.

Trygg E-handel
Trygg e-handel drivs av branschföreningen för e-handel och postorder. Syftet med Trygg E-handel är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-butik så att du kan känna dig trygg även efter köpet. Målsättning är att det ska kännas lika säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. En e-butik som är certifierad av Trygg E-handel har förbundit sig att följa en rad krav och därför är det endast stabila och seriösa företag som har rätt att vara certifierade. Du kan läsa mer om trygg E-handel på www.tryggehandel.se eller se vårat certifikat hos trygg E-handel här

Certifierad E-handel
byggGrossen.se är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Certifieringens uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om vår E-handelscertifiering i Sverige kan du besöka www.ehandelscertifiering/bygggrossen.se.

ByggGrossen.se ägs av LL Byggrossen Sverige AB med organisationsnummer 556881-9733

Hitta till oss!

KONTAKT

Telefon: 018-24 30 21
E-post: info@bygggrossen.se

Plenninge 10
755 94 Uppsala

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt

AVVIKANDE ÖPPETTIDER