Om byggGrossen

ByggGrossen är ett medlemsföretag i Mestergruppen, Sveriges ledande bygghandelskoncern som består av kedjorna XL-BYGG, BOLIST och Järnia. Genom bra avtal och stora inköp kan vi erbjuda våra kunder de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser. Vår webbutik byggGrossen.se öppnades 2014 som ett komplement till vår fysiska butik. Vi erbjuder professionell hjälp och offerter till både proffsbyggare och privatpersoner. Då vi nu kan leverera varor i hela landet har vi många kunder som ser fördelen med att köpa sina byggvaror online hos byggGrossen.se. 

Kontakta gärna vår kundtjänst 018-243021 eller maila info@bygggrossen.se så ska vi göra allt för att hjälpa dig med dina frågor.

ByggGrossen.se är anslutna till de två stora leverantörerna av e-handelscertifering.

Trygg E-handel
Trygg e-handel drivs av branschföreningen för e-handel och postorder. Syftet med Trygg E-handel är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-butik så att du kan känna dig trygg även efter köpet. Målsättning är att det ska kännas lika säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. En e-butik som är certifierad av Trygg E-handel har förbundit sig att följa en rad krav och därför är det endast stabila och seriösa företag som har rätt att vara certifierade. Du kan läsa mer om trygg E-handel på www.tryggehandel.se eller se vårat certifikat hos trygg E-handel här

Certifierad E-handel
byggGrossen.se är certifierat enligt kraven för Certifierad E-handel av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Certifieringens uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om vår E-handelscertifiering i Sverige kan du besöka www.ehandelscertifiering/bygggrossen.se.

ByggGrossen.se ägs av LL Byggrossen Sverige AB med organisationsnummer 556881-9733

Hitta till oss!

KONTAKT

Telefon: 018-24 30 21
E-post: info@bygggrossen.se

Verkstadsgatan 10
753 23 Uppsala

SHOWROOM

Verkstadsgatan 10
753 23 Uppsala

ÖPPETTIDER SHOWROOM

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt

Midsommarafton: Stängt
Vardagar vecka 30-31: Stängt