Westcoast Windows

Att göra riktigt bra fönster är en konst. Ramen är minst lika viktig som resten av verket – kanske till och med viktigast. Fönster från Westcoast Windows tillverkas alltid efter dina måttbeställningar med en kombination av aluminium på utsidan och trä på insidan. Fönsterramen är gjord i aluminium och insidan i kvistfritt trä. Tillsammans utgör det en stabil konstruktion som är tålig under en längre tid.

Samtliga av Westcosast Windows fönster och fönsterdörrar har extra inbrottsskydd genom att de tillverkas med SBD-standard. SBD, Secured By Design är en Europastandard som specificerar krav där syftet är tillverkning av fönster som avsevärt försvåra intrång utifrån.

Oavsett om du skall köpa fönster till ditt nybygge eller byta fönster så är aluminiumfönster det mest underhållsfria alternativet. Varje fönster produceras av noga utvalt material och med unik och exklusiv design. De är gjorda för att leva länge.

Westcoast Windows startades 1995 och tillverkar sina fönster och fönsterdörrar i Trollhättan. Sortimentet är brett och levererar produkter till offentliga byggnader, kontor, skolor, lägenheter såväl som till privata hus. Visionen har varit densamma sedan ruta ett: Fönster av högsta kvalitet med överlägsen livslängd och minimalt underhåll.

 

Måttbeställ fönster från Westcoast Windows

Du bestämmer själv alltid måtten på dina fönster när du beställer Westcoast Windows. Alla fönsterdelar tillverkas var för sig och monsteras ihop för hand. Du får dina fönster måttanpassade utan extra kostnad.

 

Olika serier från Westcoast Windows

Fönsterna finns i tre olika serier: Classic, Antik och Design.

Classic: Den mest populära av Westcoast Windows fönster. Klassiska svensktillverkade fönster i aluminium och trä. Profilerna är av tätvuxen furu med hög densitet och kvistfritt¬ trä. Classic finns både som utgående och ingående fönster.

Antik. Utgående fönster med ett mer traditionellt yttre som ger ditt hus lite mer karaktär. Det är en kombination av moderna metoder och en antik profilering på insidan med både båge och karm. Utåt sett mot fasaden har Antik och Classic samma utseende.

Design. Utgående fönster med en elegant design och enkla linjer. Med modernt utseende passar dessa perfekt till funkishus eller modern arkitektur. Framför allt lämpade för släta fasader och stora fönsterpartier.

Läs mer
Volymbonus på Westcoast Windows

Volymbonus Westcoast Windows

  • 20000 - 300004% Extra
  • 30000 - 400005% Extra
  • 40000 - 600006% Extra
  • 60000 - 900007% Extra
  • 90000 - 1500009% Extra
  • Över 150000 offereras HÄR
Filtrera tune

Vanliga frågor Westcoast Windows

Vad är bra med Westcoast Windows underhållsfria trä- och aluminiumfönster?
Med trä- och aluminiumfönster slipper du tänka på att behöva måla om, skrapa eller renovera dina fönster. Aluminiumbeklädda fönster är väderbeständiga och tål även tuffa väderförhållanden. Utsidan hindrar fukt att komma in som riskerar att orsaka röta eller mögel.

Vad har Westcoast Windows för garantier?
Westcoast Windows har 10 års garanti på funktionen av fönster och beslag. Fönsterglaset har 10 års garanti från fabrikationsdatum.