Diplomat

I småländska Bankeryd blir våra ytterdörrar till. Här förenar vi hantverkskonst med ny teknik i en av Europas modernaste dörrfabriker. Genom automatiserade processer tillsammans med en stark mänsklig prägel säkerställer vi att våra ytterdörrar och alltid håller det vi lovar. I fabriken får varje ytterdörr en unik kod som bär dörrens
identitet och berättar om det är standardmodell eller en personifierad specialvariant. Koden vet allt om dörrens modell, storlek, fräsning, vilken typ av dekor, spröjs färger lås och glas. 

Förutom traditionella ytterdörrar gör också altandörrar som bygger på samma konstruktion som en ytterdörr, med högre stabilitet och säkerhet än traditionella fönsterdörrar. 

Våra innerdörrar finns i tre varianter – formpressade, massiva och med massiv kärna. Massiva dörrar har ramträ och speglar av massivt trä. Formpressade har en yta av pressad board utanpå en träram med fyllning av veckad papp, alternativt en massiv kärna av board. Hängning behöver inte bestämmas i förväg på innerdörrar då du monterar karmen själv och kan vända låskolven med ett enkelt handgrepp. 

Vi kan även anpassa alla våra innedörrar som skjutdörrar. Det är en perfekt lösning i ett trångt sovrum eller andra utrymmen där det är ont om plats och dörrarna slåss om svängrum. En skjutdörr kan också förvandla en tråkig skrubb till en lyxig walk-in-garderob. Med Diplomatdörrar kan du ha en enhetlig stil på både skjutdörren och övriga innerdörrar. 

På diplomatdörrar kan vi även leverera slagportar till ditt garage, enklare förrådsdörrar, brand och ljudklassade dörrar och mycket mer. Kort sagt kan vi fylla dom flesta behov när det gäller dörrar.

Läs mer
Filtrera tune