Outline

Köp Outline fönster online hos ByggGrossen. Här hittar du Outlines breda sortiment av populära och svensktillverkade fönster av högsta kvalité för både villor och fritidshus. Tillverkade i tät, kraftfull och noggrant utvald furu ger fönsterna en lång hållbarhet vilket gör att du slipper måla lika ofta.

Om du behöver fasta, sidohängda eller vridfönster har Outline ett stort urval som passar de flesta hus. Här finner du också alla typer av fönsterdörrar och parfönsterdörrar samt tillbehör som handtag. Gör det enkelt för dig – Välj Outline fönster!

Outline - Riktigt bra fönster

Outline är ett svenskt företag med produkter anpassade för nordiskt klimat. Fönster och dörrar från Outline passar i villor och fritidshus oavsett var i vårt avlånga land huset ligger. Fönster och fönsterdörrar från Outline är svensktillverkade och ska inte förväxlas med billiga fönster, även om det kan verka så på priset. 2012 grundades Outline och tillhör Elitfönster AB som är en del av Inwido-koncernen. Fönsterfabriken ligger i Vetlanda.

Att välja Outline är ett enkelt val. I sortimentet finns 2-glas och 3-glas fönster i trä, och ett brett sortiment av treglasfönster med aluminiumbeklädnad även kallade trä/alu. 3-glasfönster md aluminiumbeklädnad är Outlines mest populära val. Träfönster är för den som uppskattar naturmaterial.

Outline har fönster av hög kvalitet och klassisk design. Samtliga av Outlines produkter är lättmonterade och perfekt passform. Produkter från Outline är både slitstarka och vackra, med en garantitid på upp till 10 år.

Grundläggande val när det kommer till fönster

Genom att köpa fönster från Outline kan du sätta din egen prägel på ditt hus. Bland fönstersortimentet finns någonting för alla stilar. När det kommer till fönster finns det några val du behöver ha hänsyn till:

Fönstertyp. Vilken typ av hängning du har på fönstret är viktigt när det kommer till både stil och funktion. Fasta fönster går inte att öppna. Det kan vara ett prisvärt alternativ på ställen där du ändå kommer åt att putsa.

3-glas eller 2-glas. Hur miljö, komfort- och ekonomiska synpunkter är 3-glasfönster oftast det bästa valet. 2-glasfönster är ett bra alternativ som är lite billigare och som passar bra till fritidshus eller garage.

Trä eller aluminium. Vilken typ av fönster det kommer till när det gäller material är också viktigt att bestämma innan du köper fönster. Våra stommar i trä är av bästa tänkbara kvalité som behandlas med ett färgsystem som ger en slitstark yta. Om du väljer ett aluminiumbeklätt fönster får du produkter som är extra motståndskraftiga.

U-värde. U-värde är ett mått och beteckning på ett fönsters isoleringsförmåga. Ju lägre U-värde desto bättre värmeisolering har fönstret. Beroende på vad du har för behov är detta värde en faktor att ha i åtanke vid ditt fönsterval. Genom att ha bra isolerade fönster kan du minska värmeförlusten och dina energikostnader, som är bra både för plånbok och miljö.

Outline – riktigt bra fönster!

Läs mer
Volymbonus på Outline

Volymbonus Outline

Filtrera tune

Vanliga frågor Outline fönster

Varför ska jag välja Outline fönster?
Outline är ett svenskt företag med svensktillverkade produkter anpassade för vårt nordiska klimat. Det är fönster av hög kvalitet även om det inte syns på prislappen. Som en del av Elitfönster AB är Outlines fönster prisvärda och bra.

Vad finns det för olika sorters fönster hos Outline?
Outline har både fönster med 3-glas och 2-glas. 3-glasfönster finns i aluminiumbeklädd träram eller ramar helt i trä. 2-glasfönster i trä är ett prisvärt alternativ för fritidshus eller andra typer av byggnader där det inte är lika noga med isolering. Bland ByggGrossens sortiment hittar du fasta, sidohängda eller vridfönster.