Planera inför sommaren För att säkerställa att du får dina fönster och dörrar innan sommaren så kan det vara läge att beställa redan nu! Majoriteten av våra leverantörer stänger sina fabriker under vecka 28, 29, 30 och 31. Det betyder att ledtiderna för tillverkningsvaror kan bli extra långa. Det som vanligtvis tar mellan 4-8 veckor blir då istället 10-12 veckor! Läs mer

Nordan

I över 90 år har NorDan specialiserat sig på att tillverka marknadsledande, högkvalitativa dörrar och fönster som klarar vårt nordiska klimat och utmaningar. NorDan fönster och dörrar ger ditt hus en kvalitetsstämpel och är rätt val för dig som söker pålitliga, hållbara produkter till ditt hem.

NorDan – fönster & dörrar med innovativ kvalitet
Varumärket är inte bara välkänt för sin stilrena design och hållbarhet, utan också för att de från start har byggt framgången på innovativ teknik och ett ständigt utvecklande av produkterna. Varje dörr, fönster och tillbehör från NorDan är framtaget med slitstarkhet, energieffektivitet och högsta kvalitet i fokus. Dessutom passar den stilrena designen perfekt i såväl moderna som äldre hus.

Hos ByggGrossen hittar du ett brett sortiment av NorDans produkter i serierna BOR, NTECH och TANUM.

Läs mer
Volymbonus på Nordan

Volymbonus Nordan

Filtrera tune

Har NorDan olika fönster?

Ja, vi säljer både fasta och vridbara fönster från varumärkets produktserie NTECH. Fasta fönster är perfekta där du vill ha ljusinsläpp men inte behöver kunna öppna fönstret. Vridbara fönster passar perfekt där du vill kunna öppna och släppa in den friska luften.

Har NorDan ytterdörrar?

Självklart – vi säljer snygga, energieffektiva och slitstarka ytterdörrar från NorDan. I ByggGrossens sortiment hittar du en mängd olika ytterdörrar/parytterdörrar från varumärket, så att du kan välja vilken stil, material och storlek som passar ditt hus. Förutom vanliga ytterdörrar så har NorDan även skjutdörrar och fönsterdörrar i olika storlekar.

Vad gör NorDan fönster bra?

Det finns flera anledningar till varför fönster från NorDan håller så hög kvalitet. Bland annat är de energieffektiva, har hög bullerdämpning och de olika materialen är speciellt framtagna för att hålla i svenskt klimat utan att slitas.

Vilken garanti har NorDan dörrar och fönster?

NorDan har faktiskt upp till 30 års garanti på sina produkter! Bland annat får du 30 års garanti mot svamp- och rökskador på aluminiumbeklädda NTECH-fönster och på NorDan ytterdörrar i BOR-serien får du 20 års formgaranti på dörrbladet.