Swedoor

Swedoor tillverkar vackra dörrar av olika stil, karaktär & material till alla tänkbara behov. Med fokus på kvalitet och funktion erbjuder Swedoor både ytter- och innerdörrar med snygg design till ett bra pris. År 2012 köptes Swedoor upp av Jeld-Wen doors som är en av världens ledande dörrtillverkare. Du hittar dörrar i alla färger i både klassisk och modern stil samt med eller utan glasparti från Swedoor.

Swedoors breda sortiment av ytterdörrar & innerdörrar gör att alla kan hitta dörrlösningen som passar deras smak, behov och plånbok. Samma ytterdörr blir vanligtvis stående i 20 till 30 år, så tänk noga över kvaliteten och funktionaliteten du vill ha.

Trygga ytterdörrar från Swedoor

När du väljer ytterdörr är det förutom stil, kvalitet och design viktigt att tänka på säkerheten. Med en säkerhetsdörr skyddar du ditt hem. Genom att installera säkra ytterdörrar kan du ta ett steg på vägen mot att göra ditt bästa för att beskydda dina närmaste och era ägodelar. Du kan välja ur ett stort utbud av snygga designer som alla lever upp till säkerhetsstandard och är utrustade med detaljer för att skänka dig extra ro i sinnet, såsom trepunktslås och inbrottssäkra gångjärn.

Stort utbud av dörrar från Swedoor

Hos ByggGrossen hittar du ett enormt utbud av flera olika dörrar och modeller från Swedor för alla behov. Här finns båda ytterdörrar, innerdörrar, skjutdörrar, entrédörrar, ståldörrar och mängder av tillval, färger, handtag och material. Förutom snygga ytterdörrar hittar du ett brett sortiment av innerdörrar för olika behov och i olika prisklasser. De flesta innerdörrar kan levereras som en pardörr, skjutdörr eller i specifika dimensioner.

Dörrar av hög kvalitet tillverkade av JELD-WEN

Sweedor tillverkas i Sverige av JELD-WEN. JELD-WEN är en av världens största dörrtillverkare och den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment är fullt av standarddörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar, specialdörrar samt alla tänkbara projektdörrar.

JELD-WEN designar, tillverkar och distribuerar ett stort antal innerdörrar, ytterdörrar, trä-, vinyl- och aluminiumfönster samt relaterade produkter till nybyggen och renoveringar för både privata och kommersiella byggen
Med ett starkt fokus på att utveckla, producera och marknadsföra lösningar för varje marknadssegment, lever vi upp till vårt viktigaste värde - pålitlighet. I JELD-WEN står löftet om pålitlighet för att leverera i rätt tid, på rätt plats, oskadat och komplett. JELD-WEN Sverige AB tillverkar och distribuerar produkter under varumärkena SWEDOOR® och Dooria®. Vårt sortiment omfattar innerdörrar, ytterdörrar, skjutdörrar, ljuddämpande dörrar, säkerhetsdörrar, energieffektiva dörrar, ståldörrar och skräddarsydda dörrar.

Läs mer
Filtrera tune

Vanliga frågor om Swedoor

Vilken dörr från Swedoor ska jag välja?

Ytterdörren är en viktig del av bostaden, så det är en hel del att tänka på inför köpet. För det första gäller det att hitta en dörr som passar till huset. Bor du i en modern bostad med stora, rena ytor vill du förmodligen ha en dörr i liknande stil. Till ett äldre hus passar det kanske bättre med en mer traditionell, klassisk dörr. Hus byggda på 1960-talet och framåt är ofta ganska lika i stilen utvändigt, men kan vara mycket olika invändigt. Då är det kanske bostadens interiör som bör styra valet av ytterdörr.

Är dörrar från Swedoor bra?

Alla dörrar från Swedoor är gjorda av gedigna material och är av god kvalitet. Självklart finns det skillnader som påverkar säkerhet, pris, ljudisolering & funktionalitet men du kan vara säker på att en dörr från Swedoor motsvarar dina förväntningar. Exempelvis är alla dörrar CE märkta och beroende på dörr kan du få upp till 15 års garanti på dörrens formstabilitet. Flera dörrar är DDK märkta vilket innebär att dörren är framställd av material som undergår en noggrann kvalitetskontroll genom hela produktionsförloppet.

Var tillverkas Swedoor?

Swedoor ägs och tillverkas av den amerikanska dörrtillverkaren JELD-WEN som har produktion och verksamhet på 120 platser i 19 länder. Dörrarna från Swedoor tillverkar i Sverige.