HABO

Habo startade som en smidesverkstad i orten med samma namn redan år 1921 och är idag Nordens ledande företag inom funktionella beslag. I sortimentet hittar du bland annat ett brett utbud av ytterdörrhandtag, innerdörrhandtag, krokar och dörrbeslag till alla delar av ditt hem.

Över 100 års erfarenhet av dörrhandtag och beslag

Gemensamt för alla produkter är att de har samma höga kvalitet samt är lika snygga och välarbetade idag som när företaget grundades för över 100 år sedan. I Habos sortiment möts tradition och nytänkande i visionen att små detaljer gör stor skillnad. Just därför är Habo det självklara valet när du letar efter nya dörrhandtag, beslag och andra tillbehör till huset.

Läs mer
Filtrera tune

Vilka slags produkter erbjuder Habo?

Habo erbjuder bland annat dörrhandtag, badrumsinredning, knoppar, krokar, låsdelar, dörrbromsar och andra olika dörrbeslag. Du kan se alla produktkategorier i filtreringsfunktionen.


Kan jag köpa badrumsinredning från Habo?

Ja! Habo har ett brett utbud av badrumsinredning, badrumstillbehör och olika funktionella lösningar till dusch och handfat. Du kan bland annat hitta duschhyllor, pappershållare, tvålpump och WC-beslag till badrummets innerdörr.


I vilka material finns Habos produkter?

I sortimentet hittar du dörrhandtag, dörrbeslag och andra produkter i exempelvis polerad mässig, borstad krom och rostfritt stål – med detaljer i bland annat porslin och flera olika träslag. Du kan se alla material och olika produkter på hemsidan.


Är Habos produkter anpassande efter svensk standard?

Produkterna är självklart utformade efter svensk standard och mått – och efter den norska, danska och finska marknaden. Som Nordens ledande leverantör av funktionella beslag kan Habo säkerställa att det lokala sortimentet i varje nordiskt land är anpassat efter den standard, tradition och måttsättning som gäller.


Har Habo dörrhandtag till både ytterdörrar och innerdörrar?

Habo erbjuder dörrhandtag och dörrbeslag till alla dina dörrar – och luckor! I sortimentet för dörrhandtag hittar du smarta och säkra ytterdörrhandtag som håller i svenskt väder och smidiga och snygga innerdörrhandtag till rummen inomhus.