Takbalkong VELUX CABRIO®

  • Utsida
  • Insida
  •  
  •  
Saknar du något tillval, specialmått eller liknande? Kontakta oss för offert här.
Visa enbart lagerstorlekar

Välj tillval (Valfritt)

från 33870 kr
Lager (Online) Skickas inom 2-3 veckor(Tillverkningsvara*)

Produktbeskrivning

VELUX CABRIO® är takfönstret som inte bara släpper in dagsljus och ger bättre ventilation – i utfällt skick är det också en attraktiv och användbar balkong. Kort sagt: VELUX CABRIO® ger dig en plats i solen.

Öppna det övre fönstret och för sedan det nedre fönstret utåt. Sidoräcken fälls automatiskt upp och skapar en säker balkong, på ett ögonblick.

Med VELUX CABRIO® är det inte svårare att skaffa en balkong till huset än att montera ett vanligt takfönster. Takbalkongen ger en fantastisk utsikt och en enastående kontakt med den omgivande miljön – när man själv vill.

Takfönster eller takbalkong , valet är ditt. Den övre halvan öppnas steglöst som ett vanligt takfönster, upp till 45°. Vill du ha balkongen öppnar du, fäller ut – och så är den klar.

Det övre fönstret är utrustat med ventilationsklaff och kan vändas helt runt för att putsas. VELUX solskydd kan enkelt monteras i fönsterbågens beslag.

Sett inifrån tillför CABRIO® rummet mer ljus och en magnifik utsikt, från golv till tak. Exteriört är framtoningen diskret – när fönstret är stängt ser betraktaren endast två takfönster, monterade i höjdled.

Mäta & Montera

Glas & Säkerhet

Information - Pocket & Kornisch

Lilla Fönsterskolan

Båg- respektive karmmontage

Specifikation

Fabrikat: Velux
Artnr: TVCS2
Serie Solo 2
Typ Takbalkong
Innehåll Komplett utsida
För taklutning 35-53 grader
Manövrering Manuell

Dokument (1)