Innerdörrar

Hos oss på ByggGrossen hittar du en stor mängd innerdörrar i flertal olika modeller, stilar och färger. Det finns bland annat dörrar i klassiskt vitmålade färger och träslagsmodeller i valnötsfärg.
I sortimentet finner du även innerdörrar från kända varumärken som håller en god kvalité och standard, exempelvis från aktörer som Swedoor, Diplomat och Leksandsdörren.
Oavsett om det gäller moderna innerdörrar, traditionella spegeldörrar, skjutdörrar, glasdörrar eller innerdörrar med olika funktionskrav, så har vi i sortimentet produkter för alla behov och ändamål.

Köp innerdörrar på ByggGrossen

Vi erbjuder väldigt flexibla leveranser och dem flesta innerdörrar kan också levereras som pardörr, skjutdörr eller med specialmått som exempelvis gammal standard. Förutom själva innerdörrarna finns även ett komplett utbud av tillbehör till innerdörrar. Dörrkarmar, dörrhandtag och låshus är några exempel på tillbehör man kan behöva som komplement till sin innerdörr. Vår målsättning är att erbjuda alla våra kunder prisvärda och högkvalitativa innerdörrar.

Läs mer
Kategorier
Filtrera tune

Vilken innerdörr ska man välja?

När du väljer ut din nya innerdörr så finns det flera faktorer som kan påverka valet av dörr. Du bör välja en dörr som naturligt smälter in och passar designen i ditt hem och heminredning. Tänk även på vilket material du ska ha på din dörr, trädörrar är väldigt slittåliga medans ståldörrar är billigare och erbjuder högre säkerhet. Fundera även på om du ska ha en massiv eller formpressad innerdörr. En massiv dörr har en ljuddämpande effekt och är ett bra alternativ till badrummet eller sovrummet, medans en formpressad innerdörr är för dig utan krav på ljudisolering och vill ha en enklare variant mellan två rum.


Vad kostar en innerdörr?

Innerdörrar är generellt en billig investering, men tänk på att du kan behöva flera dörrar. Våra innerdörrar finns i olika prisklasser, du kan hitta dörrar för strax under 1000kr för våra enklaste modeller medans våra mest exklusiva modeller kostar runt 10 000kr. Det som påverkar priset på en innerdörr är kvalité, funktion och material.