Planera inför sommaren För att säkerställa att du får dina fönster och dörrar innan sommaren så kan det vara läge att beställa redan nu! Majoriteten av våra leverantörer stänger sina fabriker under vecka 28, 29, 30 och 31. Det betyder att ledtiderna för tillverkningsvaror kan bli extra långa. Det som vanligtvis tar mellan 4-8 veckor blir då istället 10-12 veckor! Läs mer

Sidoljus

Fräscha upp din ytterdörr och hall med ett sidoljus och skapa en känsla av klass, stil och elegans.
Ett sidoljus är ett bra komplement till en ytterdörr och ser till att ditt hem släpper in mer ljus in mot hallen och skapar en trevligare hemmakänsla.

I vårt stora sortiment erbjuder vi sidoljus i olika färger, modeller, storlekar och från kända varumärken som Leksandsdörren, Swedoor, Diplomat, Kaski och Nordan för att du ska ha största möjlighet att hitta något som passar ditt hem, entré och ytterdörr. Om du är osäker på vilket sidofönster som passar till din befintliga ytterdörr, så kan du alltid kontakta vår kundtjänst för rådgivning och support.

Läs mer
Filtrera tune

Vad ska man tänka på när man väljer ett sidoljus till ytterdörren?

Det finns flera punkter att ha i åtanke när du ska välja ett nytt sidoljus. Det är framför allt viktigt att storleken och måtten på sidoljuset passar till din ytterdörr, annars finns det risk för att det inte kommer gå att montera och installera på ett korrekt vis. Du bör även tänka över vilken stil och färg som matchar med din ytterdörr för att du ska få en komplett känsla över din hall och entré.

Hur ska ett sidoljus användas?

Ett sidoljus används primärt för att tillföra och förse ett naturligare ljusinsläpp in till hallen eftersom du får in extra belysning på sidan av ytterdörren. Det hjälper även dina besökare och gäster att hitta till din dörr samtidigt som det öppnar upp hallen och skapar en mer inbjudande entré.