Svenska Fönster Vridfönster

Svenska fönster - Vridfönster är en populär modell tack vare dess speciella beslag som gör att de kan vridas runt sin vågräta axel.
Det gör att utsidan kan vändas in i rummet, så att du enkelt och säkert kan putsa fönstrets utsida när du står inne i huset.
De kraftiga vridbeslagen är helt dolda från utsidan, vilket ger ett vackert utseende. Svenska fönsters produkter har karm och båge i trä och en genomarbetad konstruktion.
Det gör att de kan ha mycket smäckra karmar och bågar på våra produkter. Det ger dig en stor glasyta som släpper in mycket hälsosamt dagsljus. Och det är väldigt snyggt tycker vi. Jämför gärna med fönster med bredare karmar. Vi tror du kommer att hålla med oss om att varje millimeter gör skillnad för helhetsintrycket.
Svenska fönster använder vattenburen impregnering och färg som är snäll mot naturen och våra medarbetare. Det är också bra för dig som kund som får en sund inomhusmiljö då våra fönster inte avger farliga ämnen.
Färgen har dessutom två fina egenskaper som annan färg saknar – den spricker inte och om du väljer en vit kulör så kommer den inte att gulna.

Läs mer
Sortera