Svenska Fönster Rund Profil

SP Fönsters sortiment blir Svenska Fönster Rund Profil.

Svenska Fönster är det nya varumärket som enar SP Fönster och Traryd Fönster utan någon förändring i produktsortimentet. Du kan fortsatt räkna med högkvalitativa fönster med en genuin svensk tillverkning. Valet att välja Svenska Fönster är enkelt eftersom du kan lita på att du får högsta kvalitet från två av landets mest anrika fönstertillverkare.

Skillnaderna mellan SP Fönster och Traryd Fönster har historiskt sett varit att Traryd Fönster har haft en rak profil på karm och båge medan SP Fönster har haft en rundad profil på karm och båge.

Historien om SP Fönster

SP Fönster är en av Sveriges största fönstertillverkare. Det började i Hälsingland 1946 som ett litet snickeri med tre anställda. Från fabriken i Edsbyns närliggande skogar togs och tas fortfarande de bästa tallarna och blir till högkvalitativa fönster. Med stor kunskap inom hantverk och passion för yrket är SP Fönster idag ett av landets största fönstervarumärken. Bra fönster växer inte på träd – Bra fönster är träd.

Utmärkande för SP Fönster är den genomgående kvalitén och designen med rundad profil på insidan. Vi på ByggGrosen har flera av SP Fönsters serier i vårt sortiment. Köp fasta fönster, fönsterdörrar, sidohängda fönster och mycket mer. Du kan få SP Fönster på traditionellt vis med både karm och båge i trä. Eller lite modernare med en aluminiumbeklädd utsida, som ser ut som trä, för ett mer underhållsfritt boende.

SP Fönster: Svanenmärkta kvalitetsfönster
Att välja SP Fönster är att välja fönster för framtiden. Fönstertillverkarna har hållbarhet i fokus när det kommer till både materialval och tillverkning. SP Fönster titulerar sig som den
mest miljövänliga fönstertillverkaren i landet. Fönsterna är både energieffektiva och
miljövänligt producerade. Det går även att få de allra flesta av deras fönster Svanenmärkta
genom att välja ett lägre u-värde. Då får du ett extra energiglas samt varmkant i
glaskassetten.

Allt för att produkterna ska kunna hålla länge. Köp SP Fönster för ett långsiktigt fönsterköp.

Köp SP Fönster online
Vi på ByggGrossen är stolta återförsäljare av SP Fönster. Bland vårt breda utbud finner du flera av deras olika fönster. Köp SP Fönster online hos ByggGrossen i olika fönstertyper, färger och upphängningsanordningar. Oavsett om du är ute efter 3 glas-fönster, fönsterdörrar eller fasta fönster hittar du det hos oss!

Köp SP Fönster online hos ByggGrossen!

Läs mer
Filtrera tune