SP Fönster

SP Fönster är en av Sveriges största fönstertillverkare. Det började i Hälsingland 1946 som ett litet snickeri med tre anställda. Från fabriken i Edsbyns närliggande skogar togs och tas fortfarande de bästa tallarna och blir till högkvalitativa fönster. Med stor kunskap inom hantverk och passion för yrket är SP Fönster idag ett av landets största fönstervarumärken. Bra fönster växer inte på träd – Bra fönster är träd.

 


Utmärkande för SP Fönster är den genomgående kvalitén och designen med rundad profil på insidan. Vi på ByggGrosen har flera av SP Fönsters serier i vårt sortiment. Köp fasta fönster, fönsterdörrar, sidohängda fönster och mycket mer. Du kan få SP Fönster på traditionellt vis med både karm och båge i trä. Eller lite modernare med en aluminiumbeklädd utsida, som ser ut som trä, för ett mer underhållsfritt boende.

SP Fönster: Svanenmärkta kvalitetsfönster

Att välja SP Fönster är att välja fönster för framtiden. Fönstertillverkarna har hållbarhet i fokus när det kommer till både materialval och tillverkning. SP Fönster titulerar sig som den
mest miljövänliga fönstertillverkaren i landet. Fönsterna är både energieffektiva och
miljövänligt producerade. Det går även att få de allra flesta av deras fönster Svanenmärkta
genom att välja ett lägre u-värde. Då får du ett extra energiglas samt varmkant i
glaskassetten.

Allt för att produkterna ska kunna hålla länge. Köp SP Fönster för ett långsiktigt fönsterköp.

Köp SP Fönster online

Vi på ByggGrossen är stolta återförsäljare av SP Fönster. Bland vårt breda utbud finner du flera av deras olika fönster. Köp SP Fönster online hos ByggGrossen i olika fönstertyper, färger och upphängningsanordningar. Oavsett om du är ute efter 3 glas-fönster, fönsterdörrar eller fasta fönster hittar du det hos oss!

Köp SP Fönster online hos ByggGrossen!

Läs mer
Volymbonus på SP Fönster

Volymbonus SP Fönster

Filtrera tune

Vanliga frågor SP Fönster

Vad är skillnaden mellan SP Fönster Stabil och Balans?
SP Fönsters Stabil och Balans är båda serier med moderna utgående 3-glasfönster. De har en gedigen träkärna med modern funktion och design. Det enda som skiljer sig de åt är materialet på utsidan. SP Fönster Stabil har båge och karm helt i kvalitetsträ. SP Fönster Balans har samma grund men en utsida i mattlackerad aluminium.
Vad har SP fönster för garanti?
Produktgarantin på fönster och dörrsnickerier med isolerglasruta från SP Fönster är 10 år. 10 års garanti gäller på fönstret/fönsterdörrens funktion, kondens mellan glasrutor och/eller mot rötskador i virket vid ytbehandlade produkter från fabrik.
Vad har ni för mått på SP Fönster?
Våra olika fönster från SP Fönster kommer i olika mått. Standardmåtten för ett specifikt fönster ser du på respektive produktsida. Antigen väljer du själv modulmått bredd och höjd, eller så kan du se våra lagerstorlekar under Produktbeskrivning, för snabb leverans.

SP Fönsters produktserier hos ByggGrossen

Vet du inte vilka fönster som passat ditt hem eller bygge? SP Fönster kommer i flera olika serier och varianter beroende på smak och användningsområde. En sak har de dock alla gemensamt: Hög kvalité.

SP Stabil med moderna utgående 3-glasfönster. Ofta ett självklart val för de flesta villaägarna. En gedigen träkärna med modern funktion och design. SP Fönster Stabil har båge och karm helt i kvalitetsträ.
SP Balans med moderna utgående 3-glasfönster. Balans erbjuder fönster med moderna funktioner och vacker design. SP Fönster Balans har samma grund som Stabil, en gedigen träkärna, men en utsida i mattlackerad aluminium. Med sin aluminiumbeklädda utsida passar den villor och villaägare och dig som vill ha underhållsfria fönster.
SP Villa klassiskt utgående träfönster med 2-glasruta. En serie med enklare fönster utan att tumma på kvalitén. Praktiska och ekonomiska fönster som passar dig som är ute efter bra fönster som är mindre krävande. SP Villa finns som sidohängda eller överkanthängda fönster.
SP Intakt inåtgående 2+1- och 3-glasfönster. Speciellt framtagna för höghus, flerfamiljshus eller andra stora projekt. Anpassade för att kräva minimalt med underhåll och med en ljuddämpande luftspalt som lämpar sig bra i väldigt bullriga miljöer.