Planera inför sommaren För att säkerställa att du får dina fönster och dörrar innan sommaren så kan det vara läge att beställa redan nu! Majoriteten av våra leverantörer stänger sina fabriker under vecka 28, 29, 30 och 31. Det betyder att ledtiderna för tillverkningsvaror kan bli extra långa. Det som vanligtvis tar mellan 4-8 veckor blir då istället 10-12 veckor! Läs mer
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Visa enbart lagerstorlekar
från 2184 kr
Tillverkningsvara Ombud 3-4 Veckor(Tillverkningsvara*)

Produktbeskrivning

Insektsskydd för invändig montering i fönsterkarm.

Rullgardinsfönster är mycket praktiskt och tar minimal plats när det inte används. Rullgardinskassett och styrskenor av vitlackerad aluminium , nät av glasfiber. Passar alla typer av utåtgående fönster.

Rullgardinsfönster Deluxe är en praktisk och elegant lösning på myggproblemet. Enkel och smidig funktion där nätet är monterat i en kassett med rullgardinsfunktion. Öppna fönstret, dra ner insektsnätet (likt en rullgardin) nätet stannar i nedfällt läge med hjälp av fjäderklämmor i sidoskenorna. Genom ett enkelt tryck på det inbyggda handtaget släpper låsningen och myggnätet rullas automatiskt upp i kassetten.

Rullgardinsfönster Deluxe kan fås med tre typer av nät. Standardnät som fungerar mot alla typer av insekter, Clearview som har en något bättre transparens, och Pollen med en reducerande effekt mot pollen.

 

Mått och montering

  • Bredden får inte överstiga 178 centimeter. 
  • Höjden får inte överstiga 150 centimeter.

 

Mät upp det befintliga fönstret där gardinen skall monteras, mät måttet mellan dom invändiga listerna eller fönstersmygarna/fönsternischerna, och dra av 5 mm på varje sida, välj det mått som ligger närmast. (I det fall du behöver ett annat mått kontakta kundtjänst för offert)

Skruva upp rullgardinkassetten i överkant direkt under listen, eller i överkant av fönstersmygen, Kassetten bör ha minst 5 mm spelrum till list/smyg på varje sida. Skruva fast kassetten i karmen. Måtta in hur långa styrskenorna skall vara. Kapa styrskenorna i rätt längd. Montera styrskenorna och fjäderlåsning. Klart att använda. 

En mer utförlig monteringsbeskrivning medföljer gardinen.

 

Mäta & Montera

Glas & Säkerhet

Information - Pocket & Kornisch

Lilla Fönsterskolan

Båg- respektive karmmontage

Specifikation

Varumärke: MTH
Artnr: 195102

Dokument (1)